APARTMENT IN PORTA VENEZIA - MILANO

apartment renovation

150 m²

2018

private client

.................................

The project focuses on creating a unique and continuous space between living room, dining room, kitchen and terrace.

The master bedroom is visually expanded thanks to a generous glazed bathroom.

The two single bedrooms work in a flexible way through a sliding door. The clients asked to have either two independent rooms or a single space.

Wood is accompanied by steel and glass, warming up the environment. The antique furniture play with the modern lines of the kitchen and with custom-designed furniture made by our Italian craftsmen.

The composition is accompanied by 20th-century design objects such as the famous infinito bookshelf by Franco Albini which is the background of the living area.

© 2019  by paolazatti.  ALL RIGHTS RESERVED

  • Instagram